Breng een bezoek aan een 5 sterren camping

Houdt u van kamperen in Nederland, maar wilt u niet naar een hele primitieve camping maar een5 sterren camping? Dan is recreatiepark de Leistertecht iets voor u. U hoeft er niet bang voor te zijn dat dit geen geslaagde vakantie wordt, want er valt genoeg te beleven. Het is de ideale camping om samen met uw partner en kinderen naartoe te gaan. De faciliteiten zijn perfect en de locatie is erg geschikt voor kinderen.

Wat is er te doen?

Recreatiepark de Leistert beschikt over uitstekende faciliteiten. De kinderen kunnen zich vermaken bij onder andere het indoor speeltoestel of u kunt als familie gezellig een middag of avond gaan bowlen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een duik te nemen in het subtropische zwembad van de camping. Ook beachvolleyballen of een potje jeu de boule is een goede optie om te doen. Wilt u graag een keer de omgeving verkennen? Dan kunt u een fiets huren!

Reserveer een plekje

Wilt u meer informatie inlezen over de camping? Breng dan eens een bezoekje aan de website. Hier komt u meer te weten over de accommodaties en faciliteiten. Een plek op de camping kunt u tevens online reserveren. Wacht niet te lang, want het zou zonde zijn als de camping al vol zit.

Reacties zijn gesloten.