Boeken bij deze camping?

Wilt u aankomende vakantie lekker er tussenuit? En bent u een liefhebber van kamperen in eigen land? Dan raden we u aan om camping de Leistert te bezoeken. Deze camping is in het altijd gezellig Limburg en is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarbij is de camping uitgeroepen tot topcamping van ANWB. Kortom: u kunt zich hier prima vermaken.

Vermaak u op de camping
Op de camping valt genoeg te beleven. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Ook als u lekker niks wilt doen dan bent u bij deze camping aan het juiste adres, want u kunt hier helemaal tot rust komen.

Natuurparken en winkelen
U kunt zich niet alleen goed vermaken op de camping, maar ook in de nabije omgeving van de camping zult u zich niet vervelen. Zo zijn er in de buurt diverse natuurparken. Daarnaast kunt u eropuit naar grote steden, zoals Venlo, Weert of Roermond.

Contact opnemen met de camping
Wilt u een boeking plaatsen? Dan raden we u aan om de website te bezoeken en een boeking te plaatsen. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de camping en u wordt verder geholpen.

Reacties zijn gesloten.