Bloemen voor Moederdag bezorgen

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag in Nederland en België. Dit is een dag waarin het moederschap geëerd wordt. Dit uit zich meestal in het verwennen van de moeder met een lekker ontbijtje (op bed) en cadeautjes. Cadeau’s en bloemen voor Moederdag kun je online bestellen en (anoniem) laten bezorgen voor je moeder. Zo kun jij ook jouw moeder verwennen op de tweede zondag van mei.

 Boeketcadeau

Je kunt een cadeau of boeket voor Moederdag bestellen bij Boeketcadeau. Boeketcadeau is een webshop met cadeaus en boeketten die je online kunt bestellen en bij iemand anders kunt laten bezorgen. In het assortiment vind je naast bloemen en boeketten ook chocolade, champagne, knuffels, ballonnen en meer. Voor slechts 7,95 kunnen deze bloemen en cadeaus bij iemand bezorgd worden. Op de hoofdpagina van de website kun je zien wanneer het eerst volgende bezorgmoment is. Meestal is het mogelijk om nog dezelfde dag of de dag erop te laten bezorgen.

Interesse?

Wil jij voor Moederdag of een andere speciale gebeurtenis een cadeau en/of boeket bestellen? Ga dan nu naar de website om het hele assortiment te bekijken en direct producten te bestellen. Voor vragen of problemen kun je contact opnemen met de klantenservice. Je krijgt zo snel mogelijk reactie.

Reacties zijn gesloten.