Bloemen bij iemand laten bezorgen

Wilt u graag een bos bloemen bij iemand laten bezorgen? Dan maakt u diegene vast heel erg blij. Of dit nou een feestelijke of juist een hele sneue gebeurtenis is, bloemen kunnen iemand opvrolijken en/of steunen. Het is een attent en prachtig gebaar wat je aan iemand geeft. Boeketcadeau is een webwinkel die het (anoniem) laten bezorgen van bloemen mogelijk maakt, of het nou om een dood, verjaardag, geboorte of trouwerij gaat. U vindt er ook bijpassende cadeau’s. 

Bloemen bij iemand laten bezorgen

Boeketcadeau is een ontzettend mooie en gebruiksvriendelijke website die het laten bezorgen van bloemen makkelijker maakt dan ooit. U kunt gewoon vanuit huis de mooiste bloemen, boeketten en cadeau’s bekijken en uitzoeken. Op de website kunt u vinden wanneer de eerst volgende bezorg mogelijkheid is. Op een werkdag voor 12 uur bestellen betekent bezorging door een plaatselijke bloemist, bestelt u voor 17:00 dan zal Boeketcadeau de volgende dag zelf bezorgen. Verzendkosten zijn altijd 7,95 euro, ook als u er een cadeau bij doet om het gebaar extra speciaal te maken.

Meer weten?

Heeft u interesse en wilt u meer weten over het bedrijf of over hoe het werkt? Of wilt u direct een bos bloemen bestellen? Ga dan naar de website voor alle informatie en het assortiment.

Reacties zijn gesloten.