Bij Lockers and More alles voor uw sportschool

Elk bedrijf moet ingericht worden op zo’n manier dat alles wat de klant of gast nodig heeft aanwezig is. Bij een zwembad, sportschool of wellness center komen er dus andere dingen kijken dan bij slechts een winkel. Zo zijn er douches, kleedruimtes en lockers nodig. Als u op zoek bent naar deze producten van goede kwaliteit bent u aan het juiste adres bij Lockers and More.

Over Lockers and More

Zoals de naam al zegt heeft deze online winkel onder andere lockers. Naast lockers zijn er onder andere scheidingswanden, bankjes, spiegels, balie’s en nog veel meer te vinden in het assortiment. Deze zijn allemaal van goede kwaliteit en in verschillende soorten en maten te vinden. Zo kunt u altijd het product aanschaffen precies zoals u het wilt hebben, passend bij u smaak en het interieur van de rest van uw bedrijf. U kunt gemakkelijk en snel via de website bestellen en betaalt geen verzendkosten bij een bestelling van 250 euro of meer. Dat is een goede deal.

Interesse?

Alle informatie over de producten en de webwinkel zelf is te vinden op de website. Als u vragen heeft over bijvoorbeeld toilet scheidingswanden kunt u contact opnemen via de website of via de gegevens die u op de website kunt vinden.

Reacties zijn gesloten.