BHV verbandkoffers aanschaffen en bijvullen

Als u een bedrijf of iets dergelijks heeft, dan moet u aan de veiligheid denken. Zodra er gasten en werknemers op kantoor of in het bedrijfspand zijn is de verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid (deels) bij u. Zorg daarom voor de juiste kennis en materialen in het pand, zodat er op tijd en juist ingegrepen kan worden als er iets mis gaat met iemand op het gebied van ziekte of letsel. The Medical Store kan u hierbij helpen, zij verkopen onder andere BHV verbandkoffers.

The Medical Store

Vroeger was het bijna niet mogelijk om producten die te maken hebben met EHBO te bestellen via internet. Veel websites waren niet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk of hadden niet een ruim assortiment. The Medical Store heeft hier verandering in gebracht. Het ruime assortiment is per product voorzien van informatie. Daarnaast heeft u een geweldig programma om te zien wat er nog in uw BHV verbandkoffer ontbreekt. The Medical Store heeft een goede service en goede producten en u betaalt nooit teveel.

Nu bestellen

Ga nu naar de website om alle producten, zoals verbandmiddelen, te bekijken. Bestellen kan gemakkelijk 24/7 via de website. Boven de 250 euro betaalt u geen verzendkosten. Vragen? De klantenservice is op werkdagen open van 10:00 tot 18:00.

Reacties zijn gesloten.