Bent u op zoek naar een scootmobiel accu?

Bent u op zoek naar een accu voor uw scootmobiel? Dan wilt u er uiteraard niet te veel voor betalen. Bij Rebatt bent u dan geheel aan het juiste adres. Rebatt biedt naast scootmobielaccu’s ook motoraccu’s, golftrolleyaccu’s en nog veel meer. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..┬á

De scootmobielaccu’s van Rebatt

Bij Rebatt kunt u alleen maar topmerken verwachten. Wat dacht u van een scootmobiel accu van de merken Landport of CSB Battery? Onze scootmobielaccu’s zijn verkrijgbaar in gel accu’s en AGM accu’s. Maar wat kunt u nou van zo’n accu verwachten? Allereerst zijn ze zeer betrouwbaar, lekvrij, gasdicht, onderhoudsvrij, gevuld en geladen en gebruiksklaar. De accu’s kunnen op de zijkant gemonteerd worden. Ze zijn geschikt voor elektrische rolstoelen, scootmobielen, elektrische scooters, badliften, golfkarren en meer. Bekijk het gehele assortiment op onze webshop.

Alle informatie

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen voor ons? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder met uw specifieke vragen. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij u voorzien in deskundig en betrouwbaar advies. Ga naar onze website voor meer informatie over hoe er contact met ons opgenomen kan worden.

Reacties zijn gesloten.