Apparaten voor een digitale ondertekening

Elk bedrijf en elke instantie maakt gebruik van handtekeningen. We zetten onze handtekening om onze identiteit kenbaar te laten maken en om met de inhoud van een document in te stemmen. Met een handtekening zegt u dus als het ware ‘ik ben hier geweest en ik ben het hier mee eens’. Handtekeningen worden altijd met de hand geschreven en zijn per persoon uniek. Dit zorgt voor veel gedoe met papier, omdat alle digitale formulieren speciaal geprint moeten worden. Gelukkig kunt u nu ook digitaal ondertekenen.

Ondertekenen met Evidos

Evidos is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het digitaliseren van de handtekening. Zij weten hoeveel moeite het kost om een handtekening onder een digitaal document te krijgen. Het document moet namelijk geprint, verstuurd, ondertekend, ontvangen en ingescand worden. Gelukkig heeft Evidos verschillende apparaten ontwikkeld zodat de met de hand gezette handtekening direct onder het digitale document terecht komt. Deze apparaten hebben verschillende eigenschappen. Zo zijn er apparaten speciaal voor onderweg, voor op de balie of bevestigd aan een vaste computer.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de verschillende apparaten voor een digitale ondertekening? Of bent u direct geïnteresseerd in het aanschaffen ervan? Ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie en u kunt direct contact opnemen voor vragen en/of opmerkingen.

Reacties zijn gesloten.