Alle vakantiegangers verzamelen!

Hebben jullie al veel campings gezien en hebben jullie al veel vakantieparken van het lijstje mogen strepen? Dan zijn jullie heel wat gewend. Een 5 sterren camping in Nederland is eens even iets anders, hier ligt het niveau natuurlijk hoger dan wat jullie waarschijnlijk gewend zijn. Recreatiepark TerSpegelt werd verkozen tot Holland Topcamping en dat is niet voor niets. Iedere vakantieganger kan hier zijn eigen perfecte vakantie beleven. Wat vinden jullie belangrijk? Waarschijnlijk een comfortabel bed, goed sanitair en veel ruimte om te spelen voor de kinderen. Wie zelf wil kunnen wassen, koken en boodschappen doen zit op TerSpegelt ook goed. Ga jij juist helemaal niets doen dan in je eigen hangmat op je eigen veranda liggen? Kan geregeld worden.

 

Voor iedereen een topvakantie

Eigenlijk zijn er meer activiteiten dan we hier kunnen vertellen, maar we maken vast een beginnetje. Zo kun je gaan we klimmen, fietsen of zwemmen. Maak een competitie van een van de teamsporten als basketbal, volleybal of tennis. Ook een potje darts of Jeu de boules is mogelijk. Je hoeft natuurlijk niet te kiezen. Je kunt namelijk ook gewoon lekker alles doen! Zo heb je iedere dag iets nieuws uit te proberen. Neem een sightseeing tour of trek erop uit met de fiets. De omgeving is het zeker waard. Creatieve vakantiegangers maken hun eigen souvernirs op de camping.

 

Sfeer proeven doe je zo!

Eigenlijk begrijp je pas waarom TerSpegelt een vijfsterrencamping is, als je het zelf hebt meegemaakt. Daarom raden wij zeker aan om vast eens sfeer te komen proeven, alvorens jullie een hele week boeken. Dit is zo geregeld, want Brabant ligt voor iedereen op een zeer gunstige en goed bereisbare afstand. Neem online vast een virtuele wandeling of kijk rond in het fotoalbum. Of boek natuurlijk direct, want wij weten wel zeker dat je hier goed zit!

Reacties zijn gesloten.